צור קשר

צרו קשר מלאו את הפרטים ונציג מטעמנו יצור איתכם קשר

    בית לינה – נשים

    בית לינה הינו מרחב בטוח להלנת חירום לנשים טרנסיות על רצף הזנות, חסרות גג ועורף משפחתי, בגילאי 18 ומעלה.

    בית לינה מספק רצף מענים:

    • לינה זמנית.
    • מקלחת וארוחה חמה.
    • מיצוי זכויות, וסיוע למציאת מגורי קבע.
    • השמה לתעסוקה.
    • טיפול רגשי וליווי בתהליכים רפואיים.
    • הבית נמצא בליווי ופיקוח של משרד הרווחה.

    מיקום: תל אביב

    ליצירת קשר – bet_lina@maonrt.net

    קו סיוע זמין 24/7 בטלפון – 052-4837191

    בית לינה

    בית לינה הינו מרחב בטוח להלנת חירום לנשים טרנסיות על רצף הזנות, חסרות גג ועורף משפחתי, הפועל 24/7 לאורך כל ימות השנה. מלבד מקום זמני ללינה, בית לינה מהווה נקודת מפנה עבור נשים טרנסיות ומאפשר להן לעצור, להתארגן ולשקול את צעדיהן הבאים. במסגרת נוכח צוות מיומן שמבין את צרכיהן ומספק להן תמיכה מקצועית, פסיכולוגית ורפואית, כל זאת בכדי לייצר עבורן סביבה בטוחה ולהעניק תמיכה והגנה עבור נשים בקהילה שנתקלות באלימות, איום על חייהן או במצבי סיכון נוספים. כמו כן, בית לינה עובדת בשיתוף פעולה הדוק עם שירותי רווחה, כדי לוודא שהשוהות בהן מקבלות את המענה המקיף.

     

    בית לינה: אילו שירותים נוספים מעבר ללינה מוצעים לדיירים?

    בית לינה מספקת הרבה יותר מאשר מקום לישון בו. מעבר לקורת גג ומיטה חמה, בתי לינה מציעים מגוון שירותים חיוניים המיועדים לתמוך בטרנסיות ולסייע להן בתהליך השיקום. שירותים אלו כוללים לרוב ארוחות חמות ומזינות, מקלחות ושירותי היגיינה בסיסיים, וכן אפשרות לכביסה. רבים מבתי הלינה מספקים גם ייעוץ ראשוני על ידי עובדים סוציאליים או מטפלים, המסייעים לנשים טרנסיות להתמודד עם מצבן הנוכחי ולתכנן את עתידיהן. בנוסף, ישנם בתי לינה המציעים שירותי בריאות בסיסיים, כמו בדיקות רפואיות ראשוניות או הפניות לטיפול רפואי. חלק מהמקומות מקיימים סדנאות וקבוצות תמיכה, המסייעות בבניית כישורי חיים, התמודדות עם התמכרויות, או חיפוש עבודה. שירות חשוב נוסף הוא הקישור למערכות תמיכה נוספות בקהילה, כולל שירותי רווחה, תעסוקה, ודיור. המטרה הכוללת של שירותים אלו היא לא רק לספק מענה מידי לצרכים בסיסיים, אלא גם לתת לטרנסיות את הכלים והתמיכה הדרושים להן בכדי להתחיל בתהליך של שיקום ושילוב מחדש בחברה.

     

    המפתח להתמודדות וצמיחה

    כאמור, מטרת המסגרת הינה לדאוג לביטחון, תמיכה ואמפתיה לנשים טרנסיות ולסייע להן להתגבר על האתגרים שהן עשויות להתמודד איתן, ועל כן בית לינה מהווה תפקיד מכריע בחייהן. המסגרת מספקת רשת ביטחון חיונית ומסייעת בשמירה על רצף טיפולי משמעותי, מאפשרת לנשים טרנסיות לשמור על קשר עם מערכות תמיכה, לקבל ייעוץ מקצועי, ולפתח מיומנויות חיוניות לחיי היומיום. חשיבותה של מסגרת זו טמונה ביכולתה לזהות מצוקות בשלב מוקדם ולהציע התערבות מיידית. בעקבות השהות בבית לינה, נשים טרנסיות יכולות לפתח מיומנויות חדשות, לעבד משברים, לפתח את הביטחון העצמי, להעצים את זהותן ולרכוש כלים להתמודדות עם אתגרים. זהו מרחב מוגן ותומך המהווה בסיס להתמודדות וצמיחה אישית.

     

     

    צרו קשר

    מלאו את הפרטים ואחד מנצינגו יצור איתכם קשר




      לקוחות ממליצים

      ציפי בר

      מסגרות טיפול אכותיות, מקצועיות ונותנות מענה לכל סוגי האוכלוסיה.

      ישראל לחיאני

      ממליץ בחום על מי שפועל למען אוכלסיה מיוחדת זו.

      שמעון מלול

      שירות אנושיות ומקצועיות זה בדי אן איי שלהם.

      שאלות ותשובות

      שאלות על קבוצת רמות

      מהי קבוצת רמות?

      קבוצת רמות מאגדת בתוכה מספר חברות הנותנות שירותים לאוכלוסיות מיוחדות בתחומי הדיור, התעסוקה והחינוך. לקבוצה יש ניהול מרכזי אחד והיא פועלת תחת סטנדרט איכות אחד (בתו תקן ISO 9001-2015).

      לאילו אוכלוסיות קבוצות רמות נותנת שירותים?

      קבוצת רמות נותנת שירותים למגוון אוכלוסיות, בהן: אוכלוסיית מנהל מוגבלויות – אוטיזם, מש"ה (מוגבלות שכלית התפתחותית) ושיקום, אוכלוסיית דירי רחוב ומכורים, נכי נפש וילד ונוער.

      מהו דיור חוץ ביתי?

      דיור חוץ ביתי הינו אחד השירותים שמספק משרד הרווחה במסגרת מינהל מוגבלויות לאדם המאובחן ומטופל על ידו. המגורים במסגרת דיור חוץ ביתי הינה זכות של כל אדם המאובחן כאדם עם מש"ה (מוגבלות שכלית התפתחותית), אוטיזם או שייך לאוכלוסיית השיקום. זהו שירות הכולל מגורים בבית בו יינתן לאדם עם הצרכים מיוחדים טיפול מקיף ומלווה בכל תחומי החיים הליווי הינו 24/7, כל השנה, על ידי צוות המסגרת

      איזה מסגרות קיימות?

      כיום, קיים מגוון רחב של שירותי דיור המתאימים לאנשים שונים, בין השירותים הקיימים:

      • שירותי דיור נתמך תמיכה באנשים עצמאיים למספר שעות בשבוע כל אחד על פי צרכיו.
      • מסגרת דיור קהילתית דירות בהן מתגוררים לרוב 6 דיירים, אך קיימות גם דירות עם מספר קטן יותר של דיירים בדירה.
      • הוסטלים /קבוצות דיור דירות של 7 דיירים ומעלה, מיועדות לאנשים הזקוקים ליותר מענים טיפוליים ואחרים מאלה המסוגלים לגור בדיור קהילתי.
      • מעון מסגרת דיור גדולה שבתוכה קיימות יחידות דיור שונות לקבוצות קטנות של דיירים החיים יחד. לרוב שירותי המרפאה, מטבח, מכבסה וכו' ניתנים במרוכז על ידי המעון. לכלל הדיירים במעון ניתנים שירותים פרא-רפואיים בתוך המסגרת ורמת המוגנות גבוהה יותר עבור כל דייר ודייר.
      כיצד מתקיים תהליך הקליטה?

      במסגרת מתקיימת ועדת קבלה בשיתוף שני הצדדים וניתנת הזדמנות להכיר את המקום והצוות, לעשות תיאום ציפיות ולשאול את כל השאלות העולות. במידה והמועמד לא יכול להגיע המסגרת עורכת עליו תצפית ואוספת מידע במסגרת היום שלו בהסכמת האפוטרופוס. במידה ומתקבלת הסכמה בין הצדדים כי המסגרת היא המתאימה לאותו אדם, מחליטים על תאריך קבלה.

      קידום ושיווק אתרים קידום ושיווק אתרים